به فروشگاه تی وی کالا خوش آمدید، مهمان
سبد خرید ( 0 )
مقایسه ( 0 )
علاقه مندی ها ( 0 )
  • در حال حاضر امکان پرداخت در محل فقط برای تهران میباشد
  • دارای دفتر فروش و پشتیبانی با بیش از 10 سال سابقه
logo-samandehi
رهگیری سفارش
رهگیری سفارش
ویدئوها
ادامه لیست ...
آخرین اخبار
پرداخت
مقالات
نکات خرید یک لپ تاپ باکیفیت
نکات خرید یک لپ تاپ باکیفیت
چگونه با افزونه های مرورگر فایرفاکس کار کنیم؟
چگونه با افزونه های مرورگر فایرفاکس کار کنیم؟
۴ باور رایج و قدیمی درباره‌ی باتری‌ها که دیگر صحت ندارد
۴ باور رایج و قدیمی درباره‌ی باتری‌ها که دیگر صحت ندارد
مقالات جدید تمامی موضوعات تمامی مقالات

خوراکی های تصویه کننده کبد

کبد یا جگر بزرگترین غده بدن و یکی از مهمترین دستگاههای بدن می باشد. اکثر فعالیت های متابولیک ( بیش از ۵۰۰ عمل متفاوت ) ٬ ذخیره مواد معدنی و ویتامین ها ٬ تبدیا آمونیاک به اوره و مهمتر از همه عمل به عنوان یک صافی برای خون توسط این غده انجام می شود. یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبد این روزها کبد چرب است. بیماری که بدون علامت است و در بعضی افراد ممکن است احساس پری شکم و درد خفیف ناحیه راست شکم را ایجاد کند. شایع‌ترین علل کبد چرب در ایران چاقی، دیابت، سوء تغذیه و بالا بودن چربی خون است و در کشورهای دیگر مصرف بالای الکل از شایع‌ترین علت‌ها محسوب می‌شود. با فعالیت ۲۰ درصد از کبد ادامه زندگی امکان پذیر خواهد بود اما در صورتی که این غده از ادامه فعالیت باز ایستد فقدان آن حداکثر در عرض ۲۴ ساعت منجر به مرگ می شود .

در دو مرحله می توان کبد چرب را درمان کرد:

در مرحله اول لازم است تا مصرف خوراکی‌هایی مانند غذاهای چرب به ویژه فست فود، شیرینی‌جات و غذاهای آماده را محدود کنید. موادی که ذکر شده را به مدت طولانی از سبد غذایی حذف کنید. تخم مرغ، لبنیات از جمله شیر پرچرب،خامه ،کره، پنیر و ماست پرچرب، گوشت قرمز، سوسیس، کالباس، همبرگر، انواع سس مایونز، کچاپ را تا حدی که می‌توانید کنار بگذارید.

در مرحله دوم باید ازخوراکی‌های پاک کننده کبد استفاده کنید؛ این خوراکی‌ها عبارتند از:


مایعات : مایعات مانند آب، آب سبزیجات، آبمیوه های طبیعی. مصرف آب باید نیم ساعت قبل از غذا و یا دو ساعت بعد از غذا باشد تا هم به عمل گوارش کمک کرده و هم به عمل پالایش در کبد کمک کند.

سالاد و میوه : بدن انسان برای انجام عمل گوارش و دفع راحت نیازمند به فیبر فراوان است که این فیبر در میوه، سبزیجات و صیفی جات به مقدار فراوان یافت می شود. با مصرف مداوم و مرتب میوه، سالاد و سبزیجات انسان به بیماری های گوارشی مبتلا نخواهد شد، توصیه می کنیم حتی مقدار سالاد و میوه را نسبت به غذای مصرفی روزانه هم بیشتر کنید.

سیر: به دلیل داشتن ماده ای به نام آلیسین که یک ماده ضد میکروب قوی بوده و یک آنتی اکسیدان نیز است و در سم زدایی کبد نقش مهمی را ایفا می کند. مقدار 5 حبه سیر را خرد کرده و همراه 2 عدد لیموترش تازه آب گرفته به اضافه 2 قاشق مرباخوری عسل و مقداری آب شربت کرده ظهر و شب مبل نمایید. این نوشیدنی گوارا نه تنها برای پاکسازی کبد موثر است بلکه برای پیشگیری وحتی درمان ناراحتی های مفصلی مانند درد و بی قراری نیز موثر است.

روغن زیتون و روغن کنجد: از این دسته روغن ها استفاده کنید و همچنین کم و محدود کردن مصرف سرخ کردنی ها توصیه می شود. بسیاری از مواد غذایی مانند سبزیجات که نقش مهمی را در بدن دارند در اثر حرارت زیاد هنگام سرخ شدن خاصیت خود را از دست داده و گاهی با فریز شدن به مدت طولانی تبدیل به نوعی سم برای کبد می شوند پس توصیه می شود از سبزیجات تازه به همراه غذا و برای پختن آنها حتی المکان از نوع بخار پز شده استفاده نمایید.

زغال اخته ، شاه توت ، گریپ فروت ، پرتقال، سیب، گلابی، بکرایی، زالزالک، توت فرتگی، ازگیل، آلو‌: این میوه ها دارای آنتی اکسیدان طبیعی بوده و در فرآیند گوارش اثرات مطلوبی دارند و مانع از تاثیرات منفی رادیکال های آزاد در کبد هنگام فرآیند پالایش می شوند.

لیموترش تازه : مصرف لیموترش تازه به شکلی که در هر وعده غذایی یک عدد را روی غذا آب بگیرید و به همراه هر لیوان نوشیدنی یک عدد لیموترش را به صورت آب گرفته میل نمایید. این عمل باعث پاک شدن هر چه بهتر کبد می شود و در ضمن به دفع صفرا نیز کمک شایانی می کند.

سیب : دارای ماده ای به نام پنکنین است که هنگام گوارش در روده بزرگ با وصل شدن به فلزات سنگین باعث دفع آنها می شود.

این مقاله در تاریخ يكشنبه، 20 دی، 1394 منتشر شده است.
     
نظرات موجود: 0
نوشتن نظر